Om mig
Anne Mette Harkes ved hendes selvportræt udført i oliemaling
Lille pige med englevinger

Jeg har en engel i min have!

Rigtig mange gange bliver jeg inspireret, til et nyt maleri, af mine vidunderlige børn. Her er det Katrine på 2 år, som en aften løb rundt med englevinger i haven... bedre bliver det ikke for mit bløde mor-hjerte...!

Kunstner Anne Mette Harkes

Malerier med nerve og kant!
TILBUD D. 4. - 6. SEPTEMBER!

 

ER DU INTERESSERET - LINK TIL WEB SHOP HER

ELLER Kontakt mig på tlf. 30299737 eller på mail: mail@aharkes.dk

 

Da jeg som 7-årig blev

præsenteret for akvarelfarver, den rigtige slags med højt pigmentindhold, var jeg solgt. Siden da har farver, former og kompositioner været en stor del af mit liv.

 

Jeg oplever verden i billeder, tager mange sanseindtryk ind og maler selektivt det, jeg anser for vigtigt... Jeg maler ikke naturalistisk, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde min stil, det er mit eget udtryk og jeg udleverer en stor del af mig selv gennem mine værker.

 

Jeg har i to sæsonner modtaget undervisning af kunstner og kunstlære Palle John Nielsen. Mest i form af supervision, men også teknikker, maletialelære mm. Jeg skylder Palle en stor tak for at have guidet mig, styrket min tro på eget udtryk.

 

Jeg bor i vestjylland med min familie (mand og tre børn). Vi bor på landet, omgivet af skov, marker og hede. Et konstant foranderligt landskab som inspirerer mig og giver mig en dyb ro.

 

De seneste år har malerkunsten fyldt mere og mere i mit liv og min bevidsthed. Jeg har så mange ideer, ting jeg gerne vil udtrykke.

 

Aharkes, logo for Anne Mette Harkes

ORIGINALE MALERIER TIL SALG