Indramning af malerier
Få dit maleri indrammet her. Svæverammelister med sølvtop.
Indramning af malerier hos Aharkes i Tarm

Jeg har altid disse ramme lister på lager. Det er en klassisk, sort bejset liste med sølvtop. Listen er fra Jyst Rammefabrik og af høj kvalitet. En liste som denne tager jeg 120,- Kr. for pr. løbende meter + 300 kr. /timen for indramning. 

Aharkes, logo for Anne Mette Harkes

ORIGINALE MALERIER TIL SALG

RAMMEN SÆTTER PUNKTUM!

 

Jeg rammer gerne malerier ind for dig. Om du har købt maleriet her eller andet steds spiller ingen rolle. Kontakt mig for nærmere information.

 

Men den rigtige ramme afsluttes og komplimenteres maleriet. Rammen kan trække maleriets udtryk i en helt ny retning. Se billedet tv. her har vi et maleri med et moderne udtryk, i kølige nuancer. Den kraftige ramme i klassisk stil giver varme til maleriet og bevirket at maleriet kan inpasses i et hjem med klassisk stil. Havde jeg sat en sort ramme på, havde maleriet passet ind i et hjem med moderne, minimalistisk stil.

 

STORT UDVALG AF RAMMELISTER I HØJ KVALITET

 

DER ER UTROLIG MANGE RAMMEPROFILER AT VÆLGEIMELLEM. JEG HAR IKKE ALLE TYPER HJEMME, MEN KAN HURTIGT BESTILLE DET, DU ØNSKER OG LEVERE ET FÆRDIGT INDRAMMET MALERI INDEN FOR 7 HVERDAGE.

Jeg arbejder fast i mit atelier tirsdag og torsdag 10.00-15.00

Ring og aftal tid på tlf. 30299737

Jeg gør mig umage og levere en flot indramning hver gang. Maleriet vil også blive forsynet med ophæng, klar til at komme op på væggen!